Spa hieronta: rentoutumiseen ja virkistäytymiseen

Salongit perinteisesti erilaisia spa hieronta vaikuttaa, molemmat kädet, ja laitteisto tekniikoita. Hieronta on erittäin vahva stressiä vaikutus ja terve ominaisuudet.

4114802404_039ac42330-300x225Hieronta valmiita käsiä, pidetään edelleen paras tapa lievittää stressiä. Laitteisto hieronta – juuri lisäkeino. Sitä käytetään silloin, kun se kestää kauan altistuksen aktiiviseen pisteitä suurten lihasten.

hieronta laitteisto

Ei voi olla tyhjiö ja tärinää. Jos kokous tarvitsee vettä, se tarkoittaa, että tarkoitti hierova.

Tyhjiö hieronta on se vaikutus, altistuminen suhteellisen syvä kerros dermis. Tämä hieronta selluliitin: se on yleensä käytetty poistaa selluliittia. Hieronta applikaattorit kiinni kehon ja vaikuttavat imusolmukkeiden ja verenkiertoa, nopeuttaa niiden liikkumista. Tämän seurauksena, lihaksia on kiristetty ja iho tulee joustavampi. Ja huolimatta siitä, että tyhjiö hieronta on syvä vaikutus, se ei aiheuta epämiellyttäviä tuntemuksia – liikkeen applikaattorit asianmukaisen suorituskyky on aina tasainen, ilman tuskallista painetta.

Vibromassage saada kehosi hyvässä kunnossa, joka tarjoaa tonic vaikutus, lievittää kipua ja rauhoittaa tulehdusta, tekee lihakset tehokkaammin. Vibromassage käytettäväksi altistuvat takaisin ja vatsa, käsivarret, jalat ja rinta – se aktivoi aineenvaihduntaan kehossa, lievittää stressiä ja fyysinen väsymys.

Aikana hierova runko käsitellään vesisuihkuja, voi samanaikaisesti käyttää poreallas ja suihku, yksittäin tai yhdessä. Virtaukset vaikuttavat ihon ja lihasten tietyllä paineella, ja näin kehomme tulee “elämään”: sitä nopeammin solujen aineenvaihduntaan ja uusiutumisprosesseihin, huokoset ihon puhdistettu, turvotus tapahtuu, kehon on kireällä.

ei suositeltava, kun on tarpeen ottaa huomioon, että on olemassa joukko vasta kun laitteisto hieronta. Ennen menossa hieronta, kannattaa aina neuvotella asiantuntijan kanssa tietoisena sairauksista, kuten hermostoa.

Tyypit käsien hieronta

Venäjän hieronta. Sitä pidetään klassinen, nivel- ja alueet, hierotaan ja vaivataan. Tämä vaihtoehto on usein kutsuttu “passiivinen voimistelu” – se “uudistaa” elin, poistaa ruuhkia kudoksissa, poista lihaskipu, murskaus rasva sinetti.

Ayurvedic hieronta. Ayurveda tarkoittaa järjestelmällistä lähestymistapaa kehon ja toimii palauttaminen fyysisen ja energian mahdollisuuksia. Monet luonnehtivat Ayurvedic hieronta on paras tapa uppoutua rentoutumista ja löytää sisäinen harmonia. Se käyttää elementtejä Intian perinteiden sekä thaimaalaisia ja kiinalaisia hierontaa, aromi öljyt, menetelmät vaikuttavat biologisesti aktiivisia pisteitä, säestämänä.

Kiviterapia. Tässä tapauksessa puhumme koko taidetta parantua elin kuumennetun kiviä, tunnettu antiikin. Tiilet erikokoisia ja eri lämpötiloissa vaikuttaa tiettyihin kehon alueille, ja voimistaa, jäteöljyjä. Avulla Kiviterapia vapautettu henkistä stressiä, palauttaa immuunijärjestelmän ja autonomisen hermoston.

Lymphatic käsien hieronta. On suositeltavaa aktivoida imunestejärjestelmän, lisää verenkiertoa. Tämän seurauksena elin vapautuu myrkkyjä, verisuonten alkaa paremmin veri-, kudosten ja elinten ovat aktiivisia palautuminen.

Anti-selluliitti hieronta. Jo kutsutaan lymfahierontaa käsihierontaa käyttää myös keinona torjua selluliittia. Yleensä käyttää SPA hoito useita tekniikoita, joiden avulla voidaan poistaa “appelsiinin kuorta”. Esimerkiksi selluliittia hieronta hunajalla, imevät myrkkyjä, vähentää turvotusta, parantaa lymfakiertoa, tekee ihon sileä, kiinteä ja joustava.

Se on myös monimutkaisia menettelyjä, kun käytetään hieronta ja kääreet – suklaata, mutaa, merilevää.

Shiatsu. Tämä hieronta on juurtunut Japanin perinteeseen, mutta myös käyttää elementtejä Thai Kiropraktiikassa. Schiatsu liittyy vaikutus pisteitä – voima työntää ja rentouttava liikkeitä. Hän parantaa uupumus hermoston, auttaa selviytymään unettomuus, lievittää kipua, jolloin hyvässä kunnossa olkapään lihaksia ja niveliä

Espanjan hieronta. Tämän tyyppinen hieronta on erilainen, ensinnäkin vaikutuksen lempeä, erityisiä plastisuus manipulointi – liikkeen asiantuntija muistuttavat tanssin liikkeitä. Espanjan hieronta voi lievittää stressiä, vahvistaa nivelet, lihakset ja verenkiertoelimistön. Lisäksi kullekin ryhmälle elinten ja lihakset, se on erityisesti suunniteltu manipulointia järjestelmiä.