Palvelut

Hair kylpylähoitoja
“Set” asiantuntijoiden kuuluu yleensä tällaiset menettelyt kuumana wrap antaa hiusten elastisuutta ja vahvuutta mineralisaation – palauttaa värillisiä ja valkaistut hiukset, laminointi käyttäen erilaisia levien otteita, tiivistys rakenne hiukset hiukset ja pehmentää. Onko istuin ja muita palveluja, mukaan lukien toimenpiteet kuntoutukseen, ravitsemus, hiukset kosteuttava, kuorinta ja puhdistus päänahka, kasvonaamiot, edistää kasvua, jne.

Spa kasvohoitoja
Päästä eroon jälkiä väsymys ja unen puute, poista ensimmäinen ryppyjä, tekee ihosta joustavampi – jossa kaikki nämä tavoitteet “selvitä” SPA menetelmiä kasvosi. Salongit tarjoavat pensaikot ja kuoria, vitamiini ja savi naamarit, hierontaa ja laitteisto menettelyjä. Tulosten vahvistamiseksi olisi otettava huomioon vedet, voiteet ja kosmetiikka perusteella merenpohjassa.

Kylpylähoitoja käsille
Usein SPA ohjelmassa käsille sisältyvät vain käsi-, mutta todellisuudessa se liittyy rituaali käsienhoidon – rentouttava kylpy lisäämällä merisuolaa, anti-aging naamio, hieronta aromaattisia öljyjä. Erittäin suosittu viime vuosina, käytä kerosiinia, ja naisten lisäksi myös miehet, koska haluat olla puhtaat kädet täynnä. Myös matkustamossa auttaa valitsemaan oikean käden kerma, joka voi (ja pitäisi) käyttää talon.

Kylpylähoitoja jaloille
Kauniit sääret – “käyntikortti” naisia niin, että eri SPA kompleksit jalat tulla “Masthev” naisille kaikenikäisille. Riippuen yksilöllisistä ominaisuuksista ja tarvitsee teitä neuvoo tukkoisuutta ja anti-varicose hoitoa. Kylpy suolaa ja eteeriset öljyt auttavat pääsemään eroon väsymys jaloissa, erityinen kääreet (muta, levät, jopa suklaa) – tulee päässä ruma “tähdet” ja liian näkyvä suonet, käsi ja hierova saavuttamista tukevia helppo kävely.

Spa vartalohoidot
On vaikea yliarvioida edut kylpylähoitoja kehon Detox ja uudistumista ja selluliitti toimenpiteitä, ja rentoutumista koko kehon ja päästä eroon pienten tulehdus, ja parantaa aineenvaihduntaa, ja enemmän.

Suosittu kylpylähoitoja koko keholle:
suola ja levät kuorinta;
kääreet, jotka vaihtelevat mineraali (mudalla, levät, ja jopa parantava mutaa) ja päättyen helmi ja silkki;
kylpy: meren, maitotuotteet, mallinnus, rentouttava;
Poreallas vesihieronta, kasvin tynnyrit, turkkilainen sauna, sauna.

Erityistä huomiota kiinnitetään hieronta on yksi tärkeimmistä paikoista monimutkainen kylpylähoitoja. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista, voit valita Thai, balilaista kivi ja käyttää aromameshochkov, selluliittia, rentouttava, virkistävä ja monet muut. Yleensä hieronta alkaa joukko menettelyjä puhdistukseen ihoa. Esimerkiksi höyryllä hammam, hangata tai vartalolle. Taitavat kädet hieroja, rentouttava ilmapiiri, tuoksu aromaattisia öljyjä – kaikki saavuttaa vaikutuksen kolmeen suuntaan – psyko-emotionaalinen, esteettinen ja terapeuttisia.

Se ei ole täydellinen luettelo palveluista, jotka voidaan sisällyttää rituaali spa vartalonhoitotuotteita. Jo ensimmäisen istunnon jälkeen tunnet myönteisiä vaikutuksia hoitojen, ja haluat tulla uudelleen. Kuitenkin on vain parempaan – SPA-ajoitettuja tapahtumia tekee kehosta ole vain kaunis vaan myös terveellisiä Bole.