Night Body Care Spa

Sinä viileä kuin “orava häkissä” koko päivän, ja et todellakaan ei ole aikaa huolehtia itsestään? On aika maksaa puutteita heidän kiireisen aikataulunsa etuuksiin. Loppujen lopuksi yön hoito kasvoille ja vartalolle – yksi parhaista tavoista antaa luonnon.

a4a1edea1d455d79584954a01aa6b569edb8f6deYöllä ihonhoito on sen etuja päivähoidossa: mitään kiirettä, keho on kaikkein rento ja voi paremmin ja pidempään alttiina parantavia vaikutuksia kosmetiikkaa.

Ensinnäkin kylpyyn

Valmistella kehon ilta skin kylpylä rituaali rauhoittaa hermoja ja anna lihasten rentoutua, ottaa kuuma kylpy. Vedessä voit lisätä yrttejä, esimerkiksi salviaa tai kamomillaa, ne ovat hyvin pehmentää ihoa ja limakalvoja ja on tulehduksia. Voit myös käyttää vartalokuorintoja, valmis tai valmistettu itseäsi suurempi vaikutus. Levitä koko vartalovoide tai kermasta intensiivisesti hierovat kehon. Tämä parantaa verenkiertoa ja auttaa nukahtamaan nopeammin.

Vuonna kylpyhuone:

Etsi henkilö

Jos sinulla ei ole aikaa huolehtia kasvosi päivän aikana, yrittää ostaa kosmetiikkaa, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäviksi yöllä. Tämä ei ole vain tunnettu yövoidetta. Nyt yön yli hoito tuottanut useita seerumit, voiteet, voiteet, estää tummat tahroja ja alle silmien laukkuja, valkaisuaine ja jopa kasvonaamiot. Lähes kaikki kosmeettinen ongelma voidaan ratkaista tai estää, nostamatta sormea, nukkuessa.

Hemmottele kädet ja jalat

Koska meidän kädet ja jalat ovat kaikkein järkytetyksi viimeisenä päivänä, sinun täytyy kohdella niitä Cleanser palauttamaan ihon tasapainoa ja valmistaa heitä uuteen päivään. Kädet ensimmäisten joukossa anna todellista naisen ikä, ja voi myös visuaalisesti lisätä teitä pari vuotta. Mutta jotkut heistä huolta naiset käyttävät vähemmän aikaa kuin kasvohoidot. Mutta se ei ole liian myöhäistä kääntää kelloa taaksepäin muutamia yksinkertaisia tekniikoita asianmukaista hoitoa.

Suurin osa kädet ja jalat tarvitsevat nesteytys ja ravitsemus. On parempi ostaa kosmetiikkaa, jotka on erityisesti suunniteltu hoitoon kädet ja jalat, mutta ei rajoittuen banaali vartalovoide. Käsissä tulee käyttää yövoide käsille tai kasvoille, joka ravitsee kädet ja palauttaa kadonneet kosteutta päivässä. Pohjat, sovelletaan paksu kerros ravitseva ja kosteuttava voide, voimme rajoittaa halvin. Jos olet altis rakkuloita käsien tai jalkojen varpaille ja karkeampi, etsiä voide, joka sisältää glykolihappoa. Levittämisen jälkeen sinun täytyy käyttää puuvillakäsineitä ja sukat. Kun heräät aamulla, huuhtele tai pyyhi jäänteitä kermaa hikiliinalla – kädet ja jalat on sileä, pehmeä ja mieto.

Kamppailevat Akne

Tehokkaasti aknen hoitoon päivän aikana osoittaa, että kaikki: valtaosa aineita hoitoon tai ehkäisyyn akne on selvä väri, tekstuuri, tai läpinäkymätön. Mene päivänvalon monivärinen tahrat koko hänen kasvonsa melko kova. Tämä on yksi syy siihen, miksi kosmetiikan valmistajat tuottavat nyt useita korjaustoimenpiteitä varten akne, suunniteltu erityisesti yöllä käyttöön. Ne voivat jäädä edessä aamulla, jonka aikana kasvot iho on keskittynyt lääkkeen annos ja nopea kovettuminen akne.

Huolehdi kaulan

Kun makaat sängyssä, on tärkeää, että luonnollinen käyrä kaula kaulan ja hartioiden kiharaa. Jos leuka on myös painetaan rinnassa tai päinvastoin, myös nojaa taaksepäin, niin se voi aiheuttaa epämiellyttäviä seurauksia kuten selkäkipu, jäykkä niska, muuttuvat kasvonpiirteitä, ja jopa ryppyjä kaulan ja kaksoisleuka. Rahaa ostaa hyvä, laadukas tyynyt, melko tasainen ja joustava.

Terveempi iho ja hengitys

Ilma kodeissa, varsinkin lämmityskaudella, se on erittäin kuivaa. Ja iho rakastaa kosteutta. Paras spoob miten säilyttää kaunis iho pidempään – on ostaa erityinen ilmankostutin tai ainakin laittaa yönä puolella sänkyyn kulhoon kuumaa vettä. Jos kostutin tai vettä, lisätään 5-6 tippaa eukalyptus aromomasla se ei vain puhdistaa hengityselimiä ja suojaa vilustuminen, vaan myös edistää vahvaa, terveellistä nukkua.

Kuumakivihieronta

Nyt on hyvin suosittu muoto Tiibetin hieronta, joka tehdään kaikissa ylellinen spa. Mutta voit tehdä sen itse. Tarvitset suuri taulu sileä kivi koko kämmenen. Tämä kivi on helpointa edetä tuoda eteläisen rannalla tai ostaa erikoistavarakaupan, mutta voit yrittää löytää sen jonnekin maassa.

Kuumenna vesi kulhoon, lisää muutama tippa aromaattisia öljyjä, mausteita tai yrttejä: rosmariini, minttu, salvia, neilikka, kaneli ja kardemumma. Aseta kivi muutaman minuutin vedessä. Stone pitäisi olla miellyttävän lämmin. Rennossa ilmapiirissä, makaamaan sängyssä ja makasi kevyesti kivi rinnassa rintojen väliin, suoraan iholle. Lie vielä noin puoli tuntia, hengittämästä aromi ja yritä rentoutua täydellisesti. Hieronnan jälkeen sinun täytyy poistaa kivi ja makuulle hetkeksi, peitetty lämmin peitto.

Kuumakivihieronta parantaa verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, lievittää stressiä. Lämmittäminen Rintojen auttaa pääsemään eroon vilustuminen.