Miten saada eroon turvotusta silmien alla

Mieti joitakin tehokkaita tapoja auttaa sinua pääsemään eroon turvotusta silmien alla.

crop

Turvotusta viittaa siihen, että keho on kertynyt ylimääräinen neste. Turvonneet kasvot näyttää väsynyt ja lisää pari vuotta. Miten poistaa turvotusta silmien alla oikealla, älä vahingoita terveyttä?

Kalliiden kosmetiikkaa, kotitekoinen maskit eivät aina pysty selviytymään ongelmasta. Jos tämä ei riitä, sinun täytyy muuttaa ruokavaliota. Ei haittaa myös hieronta silmäluomet, silmän harjoituksia.

Miten poistaa nopeasti turvotus silmien alla
Tämä menetelmä soveltuu aamulla turvotus kun haluat nopeasti laittaa itsensä kunnossa. Prosessissa ei ota enempää kuin 10-15 minuuttia. Valmistamiseksi naamiot täytyy haudutettua mustaa teetä tai jäätä, raaka peruna. Teepussit täytyy jäähtyä, laittaa 10 minuuttia jääkaapissa. Sitten kiinni silmäluomet. Sopivia ja raastettu peruna voidaan saattaa sideharso ja soveltaa kasvot. 15 minuutin kuluttua turvotus tapahtua. Joka päivä, pyyhi kasvot jäillä. Muutaman minuutin turvotus vähenee. Tätä menetelmää voidaan käyttää ehkäisyyn.

paasto päivää
Jos turvotus silmien alla ei häiriinny säännöllisesti ja päivittäin, voit käyttää vastuuvapauden tekniikkaa. Tärkein piirre tässä menetelmässä on yhtenäinen lähestymistapa. Ensimmäinen asia on mennä terapeutin. Toinen – vähentää kulutusta paistettuja, suolattu, purkitettu, maustekurkkua. Kerran viikossa täytyy järjestää paasto päivä puhdasta vettä. Et voi juoda joka päivä maitoa, mehua, sooda, syödä keitot, jotka eivät sekoitu veteen. Sooda on parempi kieltäytyä. Kiinni tällaista käsittelyä päivä ei ole helppoa, mutta se on erittäin tehokas.

ammattilainen
Kaikki hoidot poistaa pussit, ottaa aktiivisen lymfahierontaa. Vuonna arsenaali on paljon kauneutta tehokkaita välineitä, miten poistaa turvotusta silmien alla. On mahdollista, esimerkiksi turvautumalla menetelmä sähköstimulaation. Koska ohut elektrodien stimuloi lymph sähköiskun. Seurauksena parannusta solujen aineenvaihduntaan, palauttaa mikroverenkiertoa ja imusolmukkeiden virtaus, normaali solujen toimintaa. Muita menetelmiä ovat laitteisto Painehoito, joka eliminoi ruuhkia kudoksissa. Pääsääntöisesti sinun täytyy ottaa aikana 10-15 istuntoja.

antiallergeenisia
Turvotus voi johtua allergisia reaktioita. Tähän tarkoitukseen voimme käyttää antihistamiini. Älä nielemään tabletteja aluksi turvotusta. Meidän on varmistettava, että turpoaminen aiheuttaa allergeeni. Allergiat voivat esiintyä missä tahansa osa kosmeettinen valmiste, ruoka. Allergisessa turvotus oireita kuten punoitusta, kutinaa, polttaminen, ihottuma kasvoissa ja kehossa. Joskus – hengenahdistus. Jos puolen tunnin kuluttua lääkkeen käytön ei parantunut, ota yhteys lääkäriin.

Cream turvotus
Ne, jotka eivät luota ihmisten reseptejä, voit hyödyntää valmiita kosmeettisia tuotteita. Apteekeissa ja myymälöissä voit löytää monia saavutuksia kosmetiikkateollisuudessa.

Vitaminic
Puutos B-vitamiinia, sinkkiä, magnesiumia, seleeniä voi aiheuttaa turvotusta. Koska niillä ei ole rikkoo veden tasapaino. turvotus teho nähdään aikana Premenstruaalinen aikana. Paras ratkaisu – säännöllistä antamista vitamiinia ja kivennäisaineita. Diureetit ei pitäisi juoda. Nämä nestemäiset poistetaan kudoksesta ja verisuonia, mikä voi johtaa verihyytymiä. Diureetit voidaan määrätä vain lääkärin todettuaan syyn turvotus. Auttaa vihreää teetä tai tinktuura maitoa pellavansiemenöljy. Tänä päivänä, liikkua enemmän, ja illalla pestä kylmällä vedellä.

Turvotus Varoitus:
1. Älä osta aktiivinen kosteusvoidetta, joka hidastaa nesteen ihon, mikä voi aiheuttaa turvotusta;
2. jäänteitä yövoiteena ei pidä jättää eteen vasta seuraavana aamuna. 2-3 tunnin kuluttua voiteen ne on poistettava pumpulipuikolla;
3. Ennen nukkumaanmenoa, on toivottavaa ei juoda paljon teetä ja muut juomat;
4. aineenvaihduntaa nopeuttaa raitista ilmaa makuuhuoneessa. Siksi ennen nukkumaan menoa ei ole tarpeeton tuulettaa huone;
5. nukkua paremmin matalalla, litteä tyyny.