Miten näyttää nuoremmalta kuin hänen vuotta

Naisen ikä määräytyy usein ei useissa vuosien asui, ja hänen ulkonäkö. On olemassa monia salaisuuksia ja tekniikoita, joiden avulla voit katsoa nuorempia kuin heidän vuotta. Kuinka paljon nuorempi kuin haluat olla – 5, 10, 15 vuotta? Kaikki on mahdollista, mutta muista, että välillä ulkoisen ja sisäisen ulkonäkö tulisi olla sopusoinnussa – nainen ikäinen ei saa näyttää kuin pieni tyttö, ja päinvastoin. Siksi tutkii aihe kuinka näyttää nuoremmalta kuin vuotta, hyvin tietoisia mahdollisista erottavat rajapinnat ihailua toisten puremalla hymy.

Haluatko näyttää nuoremmalta – stylistit ja meikit antaa sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten etsiä nuorempia kuin heidän vuotta.

Miten näyttää nuoremmille – hiukset

kak-vyglyadet-molozhe-2

Niin sanoit itse – Haluan katsoa nuorempia kuin heidän vuotta. Mitkä ovat ensimmäiset askeleet näyttää nuoremmalta, sinun täytyy ottaa? Aloita hiukset – ensinnäkin, pitäisi luopua tummille hiusten väri, joka on varmasti lisätä muutama ylimääräinen vuosi. Yritä valita maali toisella on kaksi sävyä vaaleampi kuin tavallista. Myös virkistää kasvot. näyttää nuoremmalta, voit sytyttää muutaman (mutta ei harmaa eikä valkoinen) johtoja.

Tyylikäs kampaus – erittäin tärkeä ja näkyvin osa kuvan. Oikein valittu, sopivan tilaisuus, hän korostaa luonnon kauneutta kasvosi, piilottaa pieniä puutteita, ja näet muutaman vuoden nuorempi.

Lyhyet hiukset tekee nainen nuorempi. Mutta jos sinulla on pitkät hiukset ja olet valmis niin radikaalisti muuttaa kuvan, valitse Bang. Voit käyttää sitä piilottaa ryppyjä otsalle, korostamaan silmiä, kääntääkseen huomion alemmasta piirejä. Bangs voivat olla eripituisia, tiheä, “revitty”, suora, epäsymmetrinen – erilaisia vaihtoehtoja. Mieti myös, että hapsut ei yleensä liittyy omistajien tukka.

Miten näyttää nuoremmille – Meikit

beautyFor tummia sävyjä meikki, myös voi suorittaa itse visuaalisesti. Näkeminen pari vuotta nuorempi, välttää huulipuna ruskea sävyjä, paksu perusta, ei samanlaista väriä ihoon. Jauhe voi myös korostaa juonteita, joten jos käytät rajauksella työkaluja, valitse ne, jotka ovat nestemäisiä perusta. Silmät voidaan tunnistaa käyttämällä hyvin pieni määrä kirkastavana aineena, talletettu silmäluomet.

Halua katsoa muutaman vuoden nuorempi, aina ottaa asianmukaisesti huomioon kulmakarvojen. 30 vuotta, niillä on taipumus kasvaa, mikä varmasti tekee henkilöä. Poista kasvatettiin hiukset tai kulmakarvojen näyttää unaesthetic. Älä yli-tweeze kulmakarvat. Et mennä vikaan klassinen muoto ja keskimääräinen leveys.

Naiset silmälaseja suositeltavaa bole kirkas silmämeikki. Se kääntää huomio, sinun tulee katsoa nuorempia. Tasapainotetaan kasvot ja kiinnittää huomiota huulet voivat olla soveltamatta huulipunaa. Varoitus – kirkkaanpunainen huulipuna tekee sinulle nuorempia. Huomaa vaaleanpunainen ja persikka sävyjä huulipunat ja -kiillot. Nämä värit ovat virkistävä kasvot ja hyvin harmoninen ulkonäöltään erilaisia meikkiä.

Kaunis hoidetut huulet voi myös muuttaa ulkoasua. Se säännöllisesti ravitsevat ja kosteuttavat ihoa huulet. Ja myös käyttää erityisiä kuorinta pensaikkoa. Tällainen hoito huulet ansiosta ne pysyvät tasainen ja houkutteleva, mutta se on yksi kaikkein ilmeisimpiä nuoret.

Jotkut salaisuuksia kuinka näyttää nuoremmalta kuin vuotta

On osoitettu, että tietyt hajusteet avulla voimme näyttävät nuorempia muille. Esimerkiksi tuoksu sitrushedelmien, minttu. Mieti sitä, valitessaan hajuvettä.

Tietenkin, iän, vaativat iho perusteellisempi ja systemaattista hoitoa. Avulla hyvin valittujen työkaluja voidaan vähentää ryppyjä, estää niiden esiintyminen, mikä epäilemättä mahdollistaa näyttää nuoremmalta kuin vuotta. Ja se ei ole vain kerma ja kotitekoista naamio kasvojen, käsien ja vartalon.

Miten näyttää nuoremmalta kuin vuotta? Juoda vettä! Se on alkeis sääntö syystä lähes kaikki unohdettu. Elin koostuu pääasiassa vedestä, ja sama rypistyä – log määrin kuin pieni ihon kosteuden. Haluatko näyttää nuoremmalta kuin vuotta, tee se sääntö juoda runsaasti nesteitä, mieluiten vihreää teetä ja sulamisvesien. Suosiminen sulaa vettä, kuten tiedetään, on puhdistava ja virkistäviä ominaisuuksia.

Hyvä tapa ylläpitää hänen nuoruuden ja kauneuden – säännöllinen puhdistus kehon myrkkyjä. Ajan määrä saavuttaa arvon siten, että sen sijaan, että ylläpitämällä nuoruuden ja kauneuden ruumiin on pakko heittää kaikki voimansa taistella niiden ilmenemismuotoja. Samalla mukaan tutkimusten naisia, jopa kahden viikon kuluessa puhdistus kehon tekee ulkonäkö näyttää nuoremmalta kuin vuotta ja tuntuu nopeammin ja voimakas.

Käytäntöä, nämä ovat yksinkertaisia tapoja tehdä Näytät nuoremmille. Mutta emme saa unohtaa, että tärkeä rooli sisäisen tilan. On tärkeää ei ole vain näyttää nuoremmalta kuin vuotta, mutta myös tuntea nuori ja viehättävä.