Kuinka usein täytyy puhdistaa kasvosi

Puhdistus henkilö – kosmeettinen menettely, joka jättää henkilö valvoo niiden ulkonäkö on lähes mahdotonta. Mitä kuinka usein sinun täytyy tehdä kasvojen puhdistukseen, on olemassa erilaisia mielipiteitä. Jotkut kosmetologit kehotetaan puhdistaa kasvot kerran kuukaudessa, toiset – useita kertoja vuodessa.

1024ddf1134d68983058b4073987ce18

Miksi minun täytyy tehdä puhdistus kasvot do

kasvojen iho eroaa ihon muiden kehon osien kanssa. On enemmän ohut ja herkkä ja vaatii erityistä varovaisuutta. Lisääntynyt erittymistä rasvaa, akne muodostumista, vanheneminen ja tulehdus – ominaista kasvojen ihoa. Kasvopuhdistus – välttämätön osa ihon hoitoon. Ilman sitä ei ole mitään järkeä jatkaa muita hoitoja ihonhoitoon. Koska läpäisevyys ihon käsittelemättömät on varsin alhainen. Ja jos yksi voi käyttää kalliita voiteet ja seerumit, he yksinkertaisesti voi antaa toivottua vaikutusta johtuu siitä, että ne eivät tunkeudu tarpeeksi syvälle ihoon. Jotta kasvojen puhdistukseen ja voi olla kotona. Mutta se on parempi antaa sen ammatillinen kosmetologi.

Tekijöitä, jotka vaikuttavat usein sinun täytyy tehdä puhdistus kasvot

Lähestymistapa kysymykseen, miten usein kasvojen puhdistukseen – kullekin henkilölle on erilainen. Tämä riippuu yleisen terveyden ihoa ja sen tyyppi, aste saastumisen iho kasvoissa ja menetelmiä, jotka huuhtelu suoritetaan.

Rasvainen ja ongelma iho

Jos sinulla on rasvainen tai ongelma iho kasvoissa, jos iho paljon kiinni tai auki comedones, jos henkilö pesu suoritetaan kahden kuukauden välein, ja joskus jopa useammin.

kuiva iho

Jos iho on kuiva, herkkä tai kapillaareja ovat lähellä ihon pintaa, kasvojen puhdistukseen tapahtuu harvoin. Paras vaihtoehto – 3-4 kertaa vuodessa. Väli hoitojen tulisi olla suunnilleen sama.

vähimmäishoitoväliä

Yleisin, niin paljon kuin mahdollista suorittaa Kasvojenpuhdistuslaitteet menettely – se kerran kuukaudessa. Onhan puhdistuksen kasvojen – menettely on melko traumaattinen ja voi olla vakava haaste iholle. Onko kyseinen menettely ei vain useinkaan eivät tarvitse, mutta myös haitallista.

Päättää, kuinka usein sinun täytyy tehdä kasvojen puhdistukseen, se voi vain olla ammattilainen kosmetologi. Vedoten tästä asiasta “ehkä” parempi olla. On myös suositeltavaa ennen tämän menettelyn, ota ihotautilääkäri.